parallax background

 

Модна Къща БандеролМодна къща Бандерол, гр. Карлово е създадена през 2002г. от дизайнерите Никола Карадамянов и Десислава Дамянова. През 2006г. отваря своя първи моден бутик в гр. Карлово, ул. „Ивайло” 12. Първоначално стартира с производство на мъжка и дамска ежедневна и спортно-елегантна мода, а в последствие разширява асортимента на производство с фирмено и работно униформено облекло. Сред клиентите на Модния бранд са множество реномирани компании, хотели и заведения както от страната, така и от чужбина.
От 2010г. Модна Къща Бандерол разширява производствения си цикъл, като стартира с нова линия, а именно изработване на мъжки и дамски официални облекла, отличаващи се със свой собствен стил, елегантна линия на силуета и новаторски решения. Роклите и костюмите в колекциите на Модния бранд са изработени от висококачествени, изящни и луксозни материи с уникални акценти. Дизайнерският екип се стреми да подчертае индивидуалността на всеки клиент, като залага на прецизната изработка и отношението към детайла. Мъжките костюми са с подчертан аристократизъм – в смели цветови комбинации, като се цели удобство и комфорт. Роклите от бутиковите, сватбени колекции на Модната Къща се отличават със собствен стил и са едно истинско вдъхновение на женствеността. През 2018г. „Бандерол” отваря своя втори моден бутик в центъра на гр. Карлово ул „Ген. Гурко,,10. В него са изложени най-новите колекции булченски и официални рокли, както и част от Капсулни колекции “haute couture”.
 

Изяви на модния подиумМодна Къща Бандерол има редица изяви на модния подиум. Участва в едни от най-реномираните и престижни светски събития в гр.София –„Златна Игла” , „БГ Модна Икона”, „Sofia Fashion Week”, Balkan Fashion Week, „Прет-А-Порте” гр. Пловдив , Фестивал на Модата и Красотата – Варна и много други. Ежегодно присъства със свои ревюта на Благотворителни Балове, организирани с цел подпомагане на деца и абитуриенти. „”BANEROL,, два пъти изпълва кориците на списание „Булка” и присъства регулярно на страниците на редица модни издания.
През 2017г. Модна Къща Бандерол получава престижната награда „ Най-добра БГ марка” в категория „Мода” на годишните награди „ Best Brand Awards “ България.
През месец март 2018г. получава поредното признание на наградите „Знаменитост на Годината”, Модната Къща в лицето на Десислава Дамянова е отличена с приз „Дизайнер на Годината”.
В края на 2018г. на 30-тото Юбилейно издание на Световния конкурс „Miss Model of the World”, провел се в Китай, българската представителка Камелия Димитрова печели сред 63 участнички наградата за най-добър стилизиран национален костюм. Уникалната бутикова рокля е дело на дизайнерите Десислава Дамянова и Никола Карадамянов! Изработена в цветовете на трибагреника и комбинирана с автентични сребърни пафти на талията роклята покорява публиката и журито в Китай.
Модна Къща Бандерол е и Официален дизайнер на редица Конкурси за красота : Miss Royale Palms, Miss Universe, Miss Gaming, Царица на Розата – гр. Карлово и много други.